MichaelVingerling.nl
NIEUWS
@VINGERLINGM

Winst in Barendrecht!
Ondanks de zomerstorm die afgelopen zaterdag actief was in Nederland, ging de Ronde van Barendrecht toch door. De wedstrijd kende veel afschrijvingen omdat veel snelwegen door het noodweer waren afgesloten, en de wedstrijd was ingekort van 100 naar 80 kilometer. Halverwege wedstrijd reden er vier renners weg, deze pakte direct een voorsprong..

Ik had het de hele wedstrijd al koud en voelde me niet goed, ondanks dat probeerde ik in één sprint naar de kopgroep te rijden. Dit lukte op het nippertje, en sloot aan. Enkele ronden later volgde nog wat mannen, hiermee gingen we de finale in. Tijdens deze finale probeerde ik vaak de aanval in te zetten, wat uiteindelijk resulteerde in een kopgroep van vier renners. Ik had moeite om goed aansluiting te houden, maar met het ingaan van de laatste ronde probeerde ik nog alles of niets. Uiteindelijk kon enkel nog Koen van der Klundert aansluiten en reden we samen naar de streep. Ik ging de sprint vanuit de laatste bocht aan, Koen kwam naast me maar kwam tot aan mijn voorwiel. Dus hield ik net genoeg over voor de overwinning!


Foto: Barendrechts Dagblad
Geplaatst op 26 Jul 2015

Powered by CuteNews

Wilt u mij rechtstreeks via twitter volgen? Dan kunt u mij onder de accountnaam "@VingerlingM" vinden. Ik probeer hier zoveel mogelijk up-to-date te blijven.

 

TWITTER.COM/VINGERLINGM